URGENT

La biblioteca de Palafolls prepara un club de lectura juvenil pel curs vinent

Compartiu aquesta història

Continuant amb les accions de promoció de la lectura, especialment entre els més joves, la Biblioteca Enric Miralles està preparant la creació d’un club de lectura dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys.

La voluntat d’aquest club és incentivar l’hàbit de la lectura i alhora socialitzar-lo a través de les trobades que es faran mensualment per valorar els llibres escollits, reflexionar sobre el tema de fons i fins i tot compartir estones amb els autors.

Segons explica la directora de la Biblioteca, Anna Miralles, les trobades es començaran a preparar de cara al setembre, amb el retorn a la normalitat del curs escolar.

Miralles anima als joves a participar d’aquesta activitat tant als amants de la lectura com a aquells joves que encara no tenen l’hàbit de llegir, ja que a través del club es pot adquirir la passió pels llibres.

De moment ja s’ha presentat la iniciativa als alumnes de l’institut per tal que participin d’aquesta proposta impulsada i dinamitzada pel personal propi de la biblioteca

Palafolls fa anys que compta amb un club del lector, també impulsat per la biblioteca municipal. En aquest cas està dinamitzada per l’escriptor Toni Sala i es reuneix cada mes per parlar de lectures i llibres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics