URGENT

Un treball sobre els implants coclears i un altre sobre l’estudi de mercat guanyen els premis de Treballs de Recerca

Compartiu aquesta història

Divendres es van lliurar al teatre els premis de Treballs de Recerca de Palafolls.

El treball de Jordi Pozas “l’implant coclear: entre el so i el silenci” ha guanyat el primer premi a la categoria d’àmbit científic dotat amb un premi de 500€.

Tant en Jordi com els seus germans són sords de naixement i tots ells duen aquests implants coclears que els permeten escoltar ja que transformen els senyals acústics en senyals elèctrics que estimulen el nervi auditiu. 

En Jordi  ha fet un treball explicant la importància d’aquests implants. Ens ho explica ell mateix…

El segon premi ha quedat desert, mentre que el tercer premi de la categoria científica ha estat per Arnau Pinyol i el seu treball sobre”El magnatisme és el futur”.

En la categoria  social, el treball que elabora un pla empresarial atenent a les circumstàncies actuals ha aconseguit el primer premi. El treball titulat “En el context actual el nostre producte tindria èxit?” una obra conjunta de la Clàudia Rodríguez i de la Carla Apolo on van voler crear una empresa de joies i on elles mateixes van dissenyar alguns dels complements. Ens ho expliquen les dues autores del treball.

El segon premi ha estat per Lídia Delgado, amb el treball “L’aprenentatge segons intel·ligències múltiples en infants” que ha aconseguit 300€ de premi.

Hi ha dos altres treballs que han aconseguit un obsequi commemoratiu i un diploma, però sense premi econòmic.

A l’edició d’Enguany s’han presentat 6 candidatures als premis de Treballs de Recerca, mentre que l’any passat en van ser 14 les lliurades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics