L’atletisme Palafollenc s’endú 6 medalles del Campionat de Catalunya

Podi de l'atletisme. Foto: Atletisme Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El club d’atletisme local no para d’acumular triomfs al seu palmarès, setmana rere setmana, en les diferents disciplines amb les quals participa als campionats. Ho vam veure l’any passat amb les 7 medalles obtingudes i ho hem tornat a veure  durant aquest campionat.

L’últim exemple són els resultats que els i les atletes del club han obtingut aquest cap de setmana Castellar del Vallès, durant el Campionat de Catalunya d’Atletisme.

Ingrid Massó, que va ser la primera atleta palafollenca en competir, es va endur la medalla de bronce en la prova dels 2000 metres en marxa a la categoria sub12. Per la seva banda, Hugo Rodríguez va aconseguir la medalla de plata en els 2000 metres llisos. Seguim parlant de marxa, però en aquest cas, dels 1000 metres en marxa sub10, on Chloe Aranda es va fer amb la medalla de plata. En aquesta mateixa categoria dels 1000 metres marxa, la palafollenca Elena Paez, es va classificar entre els finalistes. 

En salt de perxa, Alba Benito -en categoria Sub14 Femení- va convertir-se en campiona de Catalunya amb medalla d’or i, a més, batent el record de Catalunya amb un salt de 3 metres i 11centímetres. L’any passat Benito ja es va fer amb una medalla en aquest cas, però, de bronze. En aquesta mateixa prova, Mar Paez, va aconseguir fer-se amb la de plata, sent el seu primer any en aquesta categoria.

Per altra banda, a la prova de llançament de pilota, Arnau Perales- categoria sub10- es va penjar la medalla de plata al coll. 

Les medalles palafollenques que completen aquest cap de setmana de bons resultats a Castellar del Vallès van ser 6 en total. Una menys que l’any passat però que des de Club d’Atletisme de Palafolls s’afirma que l’entitat està fent un bon paper allà on participa gràcies al sacrifici i esforç dels seus atletes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics