Intenten segretar un home a Calella

La policia davant del lloc de l'intent de segrest. CalellaComunicació
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Va ser ahir a la tarda quan ens fèiem ressò d‘un segrest frustrat a una persona de 38 anys a Calella, al carrer Francesc Castells. Els crits d’auxili de la víctima van alarmar als veïns que van veure com uns encaputxats forçaven a l’home a pujar dins d’un vehicle. Va ser la persona amb la que convivia la victima, que va decidir perseguir el cotxe amb el seu propi vehicle.

Els dos vehicles es dirigien a gran velocitat a Sant Pol per la carretera N-II direcció Barcelona a gran velocitat. El crit d’auxili del convivent i el fet de treure el cap per la finestra del vehicle fent gestos de demanar ajuda va a alertar a una patrulla de policia que es trobava de servei just a la zona. Els segrestadors, al sentir-se perseguits, van girar cap girar cap a una urbanització de Sant Pol i van acabar en un carrer sense sortida. Sense marge de sortida, van deixar a la víctima dins del cotxe i van sortir corrents. Va ser la Policia Local de Sant Pol i els Mossos d’Esquadra qui els van detenir.

La Unitat de Mossos d’Arenys de Mar s’està fent càrrec de la investigació i de les diligències.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics