La Brigada Jove de Malgrat ja ha començat a treballar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir sis joves malgratencs van començar a treballar a l’Ajuntament de Malgrat amb la 5a Brigada Jove. Es tracta d’un projecte adreçat als joves amb l’objectiu d’oferir una primera experiència laboral remunerada durant els tres mesos estivals. Aquests sis nous joves que es van incorporar ahir a les feines del consistori tenen una contracte de mitja jornada i se’l hi ha assignat diferents feines. Hi ha 4 places per realitzar les tasques d’informació de Medi Ambient i Platges i les altres dues places són de coordinació d’informadors de Medi Ambient i Platges.

El sis joves van ser rebuts per l’alcaldessa de Malgrat, Sònia Viñolas i la regidora d’Inserció Laboral Cinzia Valbonesi.

Fa dos anys, la Brigada Jove malgratenca comptava amb 7 joves on gran part de les seves tasques anaven dirigides a la informació en l’àmbit del medi ambient , però també de mesures preventives sobre la Covid-19, com ara informar i fer seguiment del compliment de les normes establertes a les platges i a la via pública del municipi, mesures de prevenció de la pandèmia, recollida selectiva, accessos a espais protegits i normativa de platges.

Aquest projecte es porta a terme gràcies als Plans Locals d’Ocupació 2022 de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics