Últims dies per finalitzar el passaport Edunauta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A finals d’abril els 800 alumnes de les dues escoles de Palafolls van rebre el seu passaport Edunauta. Fins a finals d’aquest mes poden seguir les instruccions i superar les proves proposades arreu del nostre poble per completar el passaport.

La proposta neix amb la voluntat que els alumnes d‘infantil i primària de Palafolls coneguin el territori on viuen, alhora que reben nous aprenentatges i aconsegueixen superpoders a través de les activitats proposades. Ho explica Sabina Guerrero Tècnica de la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls

Tot plegat es tradueix en una gran gincama on els infants exploren els principals llocs d’interès i serveis del nostre municipi.

Els participants han de fer diferents activitats proposades com manualitats, creativitat, resoldre reptes, activitats de foment de la lectura, foment de l’esport entre d’altres. 

Paral·lelament ahir es va presentar públicament la nova edició del Guanyem un estiu lector, en la que els alumnes principalment de 4t, 5è i 6è de primària poden apuntar-se a la iniciativa i llegir almenys 3 llibres durant l’estiu  i omplir el seu carnet viatger. Aquesta és una activitats proposada des de la Biblioteca de Palafolls adherida al programa Lecxit, que preveu una 50a de kits per als participants.

Ahir en la presentació, ja es van inscriure una vintena de participants que tindran fins a mitjans de setembre per completar el carnet. El 19 de setembre es farà el lliurament d’obsequis i diplomes commemoratius pels qui hagin superat l’estiu lector.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics