URGENT

Ningú demana portar el bar del casal d’avis

Compartiu aquesta història

Ahir dilluns acabava el termini de presentació d’ofertes per fer-se càrrec del bar del casal del centre. Era el segon intent per trobar nou responsable d’aquest servei  i, tot i que el consistori havia introduït millores per intentar captar l’interès de licitadors, finalment no hi ha hagut cap oferta al concurs. Ho explica Sònia González Regidora de Gent Gran a l’Ajuntament de Palafolls.

Des de l’1 de gener el bar és tancat, després que l’anterior adjudicatari decidis trencar el contracte amb l’Ajuntament i abaixar la persiana després de prop de dos anys encarregant-se del servei.

El consistori va voler replantejar el funcionament de la concessió del bar, i repensar les funcions del servei amb la voluntat d’evitar que el nou concessionari marxés abans d’hora.

Una mesura que es prenia després que en els últims 10 anys el bar hagi tingut almenys 5 concessionaris diferents que han marxat per diferents motius. 

De moment, però, els canvis no atreuen als possibles concessionaris. Després de dos processos de licitació fallits, sense que s’hagi presentat cap proposta, el consistori es planteja ara buscar directament qui pot encarregar-se del bar del casal d’avis. La llei permet ara buscar algun licitador, això sí, sense modificar cap de les condicions establertes al concurs públic. 

En l’última licitació l’Ajuntament ja va rebaixar les pretencions econòmiques. D’una banda havia rebaixat en 500€ el canon anual mínim a pagar pel servei. Un canon que queda fixat ara en 9.000€. També va augmentar el preu màxim a cobrar als usuaris, per tal de facilitar un marge de benefici més gran als possibles concessionari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics