Calella i Santa Susanna apliquen restriccions per evitar incendis durant la revetlla

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de la Generalitat s’ha informat que no es prohibirà el llançament de petards i focs d’artifici, però que en alguns municipis com Calella i Santa Susanna s’aplicaran restriccions.

La primera d’elles, és que el Parc Dalmau de Calella, quedarà tancat des de les 21h de la nit de demà fins les 8h del matí de dijous. Es considera aquest espai com punt crític i susceptible de patir un incendi forestal en el cas de llançament de coets i petards en el seu interior i/o pels voltants.

Des de l’Ajuntament de Calella s’ha publicat un ban on es prohibeix l’accés en el Parc Dalmau com l’accés a la platja de les Roques.

En el document també s’exposa la prohibició de l’encesa de qualsevol foguera particular i que la única foguera que es farà a Calella serà en el passeig Puigvert, encesa i controlada per l’ADF Alr Maresme. Una foguera que s’encendrà amb la Flama del Canigó.

Per altra banda, a Santa Susanna també està prohibit qualsevol tipus de Foguera, sobretot a les urbanitzacions, que són zones boscoses i amb alt risc d’incendi. Així doncs, la única foguera que hi haurà al municipi serà la que es farà al pla de Can Rabassa, també autoritzada i controlada per l’ADF alt Maresme.

Pel que fa el nostre municipi, el consistori de Palafolls, ja fa dies, va publicar un ban on exposava mesures per fer front a aquesta onada de calor i prevencions per celebrar la Revetlla de Sant Joan sense cap risc d’incendi. Això sí no ha introduït mesures especials més enllà de les establertes a la normativa

Són mesures que s’han pres per evitar el risc d’incendis arran de les condicions meteorològiques que estem vivint pel canvi climàtic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics