Ajornada la presentació de disc i concert del taller de Rap de Can Batlle

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui en el local de Can Batlle de Palafolls estava previst poder gaudir d’un concert de la presentació oficial del videoclip i del disc de joves que han format part del taller de rap d’aquest mateix local durant aquest curs. Ens ho explica Marta Martí, dinamitzadora de Can Batlle.

Finalment, però, el concert i la resta d’activitats previstes ha quedat ajornat arran de les inclemències viscudes aquest migdia a Palafolls.

L’objectiu d’aquest taller és recollir els interessos, inquietuds i propostes que tenen els joves i enfocar-los cap a una vessant positiva i constructiva. En aquest cas, el rap, és un gènere musical on molt joves de no només Palafolls, sinó que també de pobles del voltant, ha despertat molt d’interès entre la joventut.

En el concert d’avui habia de començar a les 17h de la tarda, i preveia veure a nois d’entre 14 i 17 anys d’edat, que han estat treballant durant tot el curs per poder crear el seu propi videoclip i el disc.

La festa, però, no acaba aquí. Des de Can Batlle, també s’havia organitzat una festa d’escuma i una festa amb DJ.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics