Últimes entrades SomriuFest de Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dijous és l’esperada festa de la Revetlla de Sant Joan i molts dels municipis del Maresme ja tenen organitzada la seva festa per celebrar-ho.

És el cas de Tordera, que des del passat mes d’abril va posar en venta les primeres 1500 entrades, ja exhaurides,  pel que serà el macroconcert de la primera edició del SomriuFest, que se celebra demà al Parc Prudenci Bertrana. Ho explica Barbara Vergés, Regidora de Joventut de l’Ajuntament de Tordera.

I és que el cartell musical que formarà part d’aquest festival està format per 3 grups populars com són Els Catarres, Buhos i Doctor Prats.  Per altra banda, hi haurà un DJ que amenitzarà l’espectacle abans i després de cada actuació.

Durant el festival també es podrà gaudir de barraques gestionades per les entitats locals, un espai de menjar ràpid i una zona habilitada per a persones amb mobilitat reduïda.

Les entrades encara es poden comprar al web www.somriutordera.cat. El preu de les entrades és de 18€ per adults, mentre que els nens i nenes d’entre 2 i 11 anys tenen un cost de 12€. El preu de l’entrada el mateix dia a taquilla serà de 25€.

Vergés fa una valoració molt positiva d’aquesta primera edició del SomriuFest i no descarta que s’organitzin més de cares a un futur.

Tordera Somriu Fest vol convertir-se en un espectacle musical de referència al programa de festivals d’estiu catalans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics