URGENT

36 propostes optaran als pressupostos participatius de Malgrat

Compartiu aquesta història

A finals del mes de maig, l’Ajuntament de Malgrat, va obrir el termini per a que a la ciutadania presentés propostes per decidir en què invertir els 200.000 euros dels pressupostos municipals.

Aquest diumenge es va tancar el termini i han sortit fins a 36 propostes, de les quals, havien de complir un sèrie de requisits com ara, ser de competència municipal, no superar els 50.000€ cadascuna, que sigui d’interès general pel poble. Han de poder ser executades en un any i tenir un començament i un final. Les propostes presentades no poden afectar a projectes que ja estan en curs o planificats per l’Ajuntament.

Així doncs, la majoria de projectes presentats fan referència a la neteja del passeig marítim i platges, neteja de grafitis, instal·lacions de panells solars a edificis públics, la millora de paviments i ampliació de voreres, la creació d’un menjador social o un gimnàs a l’aire lliure, ampliar la llar d’infants municipal, entre d’altres. El llistat sencer de propostes es pot consultar al portal de participació Malgrat Decideix.

Ara, serà una comissió tècnica qui s’encarregui d’avaluar els projectes perquè els malgratencs i malgratenques puguin votar quines d’aquestes actuacions consideren més necessàries. Tindran des del 19 de setembre fins al 3 d’octubre per votar

Aquesta és la segona experiència de pressupost participatiu que es porta a terme a Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics