URGENT

Tot a punt per l’actuació de Diversiones aquest dissabte

Compartiu aquesta història

Encara amb la ressaca de les festes per la Revetlla de Sant Joan, dissabte el grup musical Diversiones, serà al municipi per celebrar els 17 anys de Ràdio Palafolls al Forroll. El concert d’aniversari, què és gratuït, es farà a la plaça de Poppi a partir de les 23h. Una hora abans obrirà el servei de bar que enguany anirà a càrrec de 3 entitats del poble. Tant els diables, el Club Deportiu Palafolls i la Penya Barcelonista tindran barra durant el concert. 

Ens ho explica Marc Ferri director de Ràdio Palafolls

Aquesta, es tracta d’una actuació que estava programada per celebrar el 15è aniversari de la ràdio, però que la pandèmia va frenar. L’any passat també es va intentar portar aquesta formació, però no ha estat fins aquest 2022 que Diversiones vindrà per primer cop a Palafolls per celebrar el que la ràdio ha anomenat els 15+2 de l’emissora.

Pel concert de demà està previst i preparat per a que hi assisteixin al voltant d’unes 3000 persones.

Ràdio Palafolls és una emissora semiprofessional enfocada al servei públic del municipi cobrint les necessitats informatives i culturals de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics