Visites guiades i gratuïtes pel port marítim de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

DEs del consistori blanenc s’ha organitzat una sèrie de visites guiades i gratuïtes per conèixer l’activitat del port i la Confraria de Pescadors, els productes pesquers, com tot allò que envolta la ciutat, arran de mar, on comença la Costa Brava.

Les visites començaran el proper 28 de juny i s’allargaran fins a finals de setembre. És a dir, les activitats es faran durant els mesos d’estiu, seran cada dimarts i dimecres i es faran tant en català com en castellà. Les visites gratuïtes duraran aproximadament una hora i estan dirigides a les famílies, residents i turistes del país i a tothom que estigui interessat fins esgotar les places de cada grup

Cada visita comença a les 16h de la tarda i s’inicia amb un recorregut per la zona portuària per conèixer de primera ma les activitats que s’hi fan al dia a dia, com ara les subastes del peix i gambes, l’arribada d’embarcacions carregades de fruits de la mar que descarreguen al moll, entre d’altres.

Per poder participar, s’ha de reservar plaça al enllaç que podeu trobar al web del consistori.En definitiva seran unes activitats que serviran per conèixer i aprendre de més a prop un dels oficis d’un poble mariner, en una de les ciutats que compta amb un port pesquer actiu. Les visites guiades estan organitzades i dinamitzades pel Departament de Promoció de la Ciutat, la Confraria de Pescadors de Blanes, el Grup d’Acció Local Pesquer, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics