L’Ajuntament s’ofereix als empresaris afectats pel foc de Sant Joan

Autocars calcinats a l'incendi del 23 de juny
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’origen del foc que dijous a la nit va destruir tres naus industrials del polígon de Can Baltasar, a peus de la carretera de Blanes.

Un d’aquestes naus, que ha quedat afectada totalment, es dedicava a la venda i lloguer de material de jardineria i manteniment forestal. Les flames també van devastar un garatge d’autocars en el  que hi havia 7 autocars i un minibus d’una companyia especialitzada en transport públic amb vehicles d’alta gamma.

En la tercera nau no hi havia actualment cap activitat. En total un complex industrial d’entorn als 2.500m2.

Vista aèria de les naus cremades. Camp de Vol de Palafolls

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, que va seguir des del primer moment les tasques d’extinció de les flames des del mateix polígon va intentar tranquil·litzar als empresaris afectats i els va estendre la mà de l’Ajuntament per facilitar, en la mesura del possible, la tornada a l’activitat.

El consistori reconeix que no té molt marge de maniobra, però que en el cas que les dues empreses afectades vulguin tornar a engegar l’activitat a Palafolls, miraran d’agilitzar el tràmits necessaris.

Ara com ara les dues naus amenacen en col·lapsar per culpa de l’incendi i la zona està acordonada. Igualment l’Ajuntament de Palafolls i la Policia demana que ningú s’acosti a la zona afectada per les flames.

A l’extinció de l’incendi hi van participar una 20a de dotacions de bombers. A les 4 de la matinada es va donar el foc per controlat, però el foc encara revivafa el vespre de divendres, obligant als bombers a tornar per remullar els punts calents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics