URGENT

Prop de 4.000 persones gaudeixen de la festa d’aniversari de Ràdio Palafolls

Compartiu aquesta història

Després de dos intents fallits, aquest passat dissabte l’Orquestra Diversiones finalment actuava al nostre poble en la celebració dels 17 anys de Ràdio Palafolls. 

Després de dos anys de pandèmia es notaven les ganes de gaudir del primer gran concert gratuït de la zona i ni el públic ni el grup van defraudar.

Ja a la tarda era evident el moviment de persones al nostre municipi i els principals restaurants i bars del centre han confirmat a Ràdio Palafolls que feia dies que tenien tots els torns de sopar plens des de feia dies. 

Tot feia preveure una allau d’assistents a la festa d’aniversari d’aquesta emissora i mica en mica la plaça de Poppi va anar quedant petita per acollir el gran nombre de persones que volia gaudir de l’Orquestra Diversiones.

Un moment de l’actuació de Diversiones. RP

No hi ha números oficials, ja que era una activitat oberta i gratuïta, però l’organització i la Policia Local calculen entorna les 4.000 persones saltant i ballant amb les cançons de la formació de la Costa Brava que actuava per primer cop a Palafolls.

Hi havia tanta gent que en un moment de la nit es va haver de tancar l’accés a la plaça de Poppi des del centre de la població ja que la plaça era ben plena.

Tot i la gran quantitat de gent reunida no es va  reportar cap incidència ni incident per part dels serveis mèdics i de seguretat desplegats expressament per l’ocasió.

Només uns problemes elèctrics van fer la guitza a dues de les barres gestionades per les entitats. 

Amb el concert de Diversiones, aquesta emissora celebra els seus 17 anys de la seva semiprofessionalització i del seu trasllat al Forroll.

Ràdio Palafolls ja està pensant com celebrarà l’any que ve la seva majoria d’edat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics