URGENT

Malgrat entomarà la segona part del passeig marítim sense presses

Compartiu aquesta història

Ja fa uns anys que Malgrat té a mitges la renovació del seu passeig marítim. En el seu dia va dividir el projecte en dos; una primera fase, entre la plaça de l’àncora i l’avinguda dels Països Catalans, que es dona per acabada i una segona, fins a Santa Susanna que està aturada.

Està paral·litzada per que es manté el pols judicial entre l’empresa que va fer les obres de la primera fase i l’Ajuntament, que no es posen d’acord sobre la factura de la primera part dels treballs. 

Però l’Ajuntament tampoc està conforme en com ha quedat la primera fase. L’alcaldessa de Malgrat, Sònia Viñolas, explica que hi ha deficiències en el disseny i en la seva realització.

Viñolas explica que a principis d’any hi va haver un incendi en un pis, en el que va morir una dona, i que els camions de bombers no van poder girar pel passeig marítim. 

Per tot plegat, vistos els errors de la primera fase, l’alcaldessa recorda la necessitat de repensar el projecte.

Per tot plegat, Viñolas creu que cal escoltar a tots els agents implicats en el passeig, revisar el projecte i després entomar els possibles canvis a la primera fase i la realització del segon tram de passeig per acabar aquesta obra.

A l’abril d’aquest any, i en declaracions a RP, Viñolas ja va anunciar que la segona part de la renovació del paseig no es posaria en marxa fins el proper mandat. 

El primer tram es va començar a remodelar al gener del 2019, amb la previsió que l’estiu de l’any següent, el del 2020, ja hagués finalitzat també la segona fase.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics