Malestar veïnal amb les obres encara en marxa a Pau Casals

Centre Cultural. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta  setmana s’espera que s’acabin les últimes obres relacionades amb el canvi de canonada d’impulsió de Palafolls.  Es tracta d’un petit tram de l’avinguda Pau Casals entre els carrers Girona i camí del castell. Només falta la pintura viària i el remat d’alguns detalls constructius de voreres.

En aquest punt les obres van començar el 17 de febrer i 4 mesos més tard els inconvenients continuen pels veïns de la zona que han fet saber el seu malestar a Ràdio Palafolls. Tot i que reconeixen que les obres eren molt necessàries, es queixen per la durada dels treballs, la manca de coordinació, i també pels acabats especialment de la nova vorera.

És el que ahir explicaven en Genís, en Quico, en Ramon i en Juan.

En aquest tram, a banda de la instal·lació de la nova canonada d’impulsió, s’ha separat la canalització de pluvials, s’han millorat instal·lacions de telecomunicacions i s’ha refet les voreres que estaven en mal estat. Això ha fet que els treballs en aquest punt hagin durat molt més que en la resta de trams de l’obra de substitució de la canonada.

En canvi, han valorat positivament l’habilitació d’un estacionament provisional a tocar de les obres, on els veïns han pogut aparcar els vehicles aquests mesos de treballs.

Detalls dels acabats. RP

Els veïns esperen que aviat es pugui reobrir al trànsit aquest últim tram de Pau Casals. Segons fonts municipals, es preveu que aquest dijous a la tarda ja es pugui restablir al trànsit, un cop s’hagin repintat les senyalitzacions viàries.

Encara, però, mancarà rematar l’obra de la vorera i la connexió amb les façanes dels veïns que ha provocat molt malestar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics