Concurs de relats breus per la Diversitat Sexual i de Gènere

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa dos dies que es va celebrar el dia mundial del col·lectiu LGTBIQ+ i, el Consell Comarcal del Maresme va obrir el termini per presentar relats breus sobre la diversitat sexual i de gènere. Amb aquesta, són ja dues les edicions les que se celebren enguany de les curtes narracions.

Les obres literàries es poden presentar fins el dia 15 de juliol de manera telemàtica.

Les persones que hi participin han de ser majors de 18 anys i residir al Maresme. Els relats hauran de tenir com a tema central la diversitat sexual i de gènere, s’ha de fer alguna referència al Maresme. Uns altres requisits ha complir és que les obres han d’estar redactades amb un llenguatge inclusiu, no poden excedir d’una pàgina han de ser inèdites i poden estar escrites tant en català com en castellà.

Serà un jurat, format per representants associatius LGTBI del Maresme, d’entitats de lletres i de persones escriptores de la comarca, el que s’encarregarà d’escollir les 3 millors obres literàries.

Els millors relats breus seran premiats amb experiències gastronòmiques i de lleure per fer suport a la restauració i el turisme maresmencs.

Per aquest motí, el primer premi serà una estada de cap de setmana per a dues persones en un hotel de la comarca. El segon consisteix en un àpat de cap de setmana, també per a dues persones. I el tercer premi serà l’entrada a un spa.

Així doncs, totes aquelles persones interessades tenen fins el dia 15 de juliol per presentar els seus millors relats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics