URGENT

Últims dies per inscriure’s al programa d’activitats estivals “Joves en Marxa”

Compartiu aquesta història

Torna el programa d’activitats Estiu Jove de Can Batlle. Aquest any dins el programa “Joves en Marxa” s’ha organitzat un ventall d’activitats per 6 dies concrets d’aquest mes de juliol. És una proposta on els i les joves palafollencs d’entre 12 i 16 anys seran ells qui decideixin fer les activitats que més els hi agradin. Ho explica Marta Martí dinamitzadora de Can Batlle.

Des del  local s’han organitzat sortides, gimcanes, activitats aquàtiques, entre d’altres, per a tots aquells joves palafollencs que estiguin interessats i vulguin gaudir d’un estiu diferent.

L’últim dia per fer aquestes inscripcions és aquest divendres dia 1 de juliol. Per poder formar part d’aquest programa d’estiul, cal reservar plaça a través del número de telèfon 673283130 o assistint al mateix local de Can Batlle.

Totes les activitats del programa Joves en Marxa començaran a les 10h i s’allargaran fins la 13h, excepte les dues sortides previstes fora del municipi a dos dels parcs temàtics més coneguts i populars.

Per una banda, la primera es farà el 19 de juliol al parc aquàtic Water World. El preu de l’entrada és de 16,50€ pels que tinguin entre 12 i 15 anys. Mentre que els majors de 16, hauran d’abonar 24,50€. Les inscripcions estan obertes fins l’11 de juliol i es pagarà el mateix dia de l’activitat, en el parc.

L’altra sortida organitzada és pel dia 28 de juliol, on es té previst anar fins a Port Aventura a passar tot el dia al parc. El preu per menors d’edats serà de 32€ mentre que la resta haurà de pagar 41€. Les inscripcions també acaben el dia 11 de juliol i el preu de l’entrada es realitzarà al mateix parc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics