Aproven tots alumnes de l’institut de Palafolls que han fet la selectivitat

Institut Font del Ferro de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En total han estat 22 els alumnes els que s’han presentat a les Proves d’Accés a la Universitat, també coneguda com la selectivitat.

Les proves van fer-se a principis de mes, i com la majoria de vegades, amb els nervis habituals entre els alumnes que s’hi presentaven; uns nervis, però, que han donat pas a una alegria generalitzada un cop comprovades les notes, i que determinen que el 100% dels estudiants de batxillerat de Palafolls que s’hi presentaven han superat els exàmens.

Tot i que l’any passat els resultats van ser molt bons, Jordi Busquets, director de l’Institut Font del Ferro, fa una valoració molt satisfactòria després d’haver registrat, un cop més, un total d’aprovats a la Selectivitat.

Busquets, explica que la majoria dels alumnes en general, no només els de l’institut del municipi, consideren que tant l’examen de matemàtiques com el d’història han estat els més complexes d’aquest any.

En general, les notes són enguany un xic més baixes que l’any passat, després que el 2021 s’obtinguessin unes qualificacions especialment altes i que van situar a l’institut palafollenc dins dels 37 primers centres de secundària en el rànquing de resultats de les PAU.

Ara els alumnes els tocarà a escollir quin és el camí que volen seguir, a nivell universitari, un cop superada la seva etapa a l’institut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics