La Festa dels Empestats de Malgrat ja escalfa motors

Empestats 2021. Foto: AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com ja és tradició, hi haurà una nova representació teatral dels Empestats a Malgrat. Aquest any se celebrarà el 30 de juliol a les 21h del vespre. Amb aquesta ja en sumen 11 edicions. Els Empestats es tracta d’una representació teatral del Malgrat de l’època de la pesta bubònica. Els actors i actrius, expliquenteatralitzadament una història que parteix d’un fet històricament verídic relacionat amb aquesta pandèmia. Ens ho explica Sonia Garangou, membre de la comissió organitzadora d’Empestats.

Per veure aquest espectacle, s’organitzen grups de 50 persones, i es va seguint un recorregut pels espais més emblemàtics del municipi, on s’hi ha treballat per decorar la zona i recrear un ambient propi i idoni de l’època. En l’edició d’enguany, com a novetat, Garangou explica que s’estan ultimant detalls perquè el públic assistent, tingui més interacció amb els actors i actrius. Feia temps que s’estava treballant amb aquest nou aspecte, però arran de la pandèmia es va haver de frenar aquest nou format.

D’altra banda, no només hi haurà la la representació de teatre com a activitat central, sinó que, com altres anys, es faran altres activitats abans o després del dia de la representació. en ara no estan definits, però solen ser xerrades relacionades amb la temàtica triada amb algun historiador especialista.

Les entrades per veure els Empestats encara no han sortit a la venda, però en qüestió de dies es podran comprar de manera online al portal web d’Entrapolis. Un nou format post pandèmia i que s’ha mantingut fins ara, arran del bon èxit que ha tingut pel fet d’evitar grans aglomeracions formades a les cues.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics