El village del FEM tindrà 6 establiments amb menús i ofertes especials

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper cap de setmana arriba la segona edició del Fem Palafolls, un esdeveniment emmarcat en la promoció del comerç i l’activitat econòmica de Palafolls. En aquest sentit es proposa diferents activitats com botigues al carrer, una fira Foraestocs i un programa de concerts al parc de les Esplanes.

Una dels vèrtexs del Fem Palafolls serà l’activitat de restauració local que participarà activament al festival. Ho farà especialment al Village del certamen; un espai d’alimentació habilitat a tocar de la zona de concerts, prop de la Biblioteca. Aquests establiments, tots ells del nostre municipi, oferiran menjar i begudes des de les 6 de la tarda i fins la matinada des de demà divendres a diumenge. 

Enguany aquesta zona de restauració s’ha ampliat respecte la primera edició, hi haurà més establiments locals oferint els seus productes al village.

D’aquesta manera qui vulgui sopar al village podrà trobar hamburgueses, entrepans, natxos, pizzes,  pernil de gla, carrillera a la baixa temperatura o gaspatxo entre molts altres plats inclosos en menús especials.

Més enllà de la presència de bars i restaurants, el FEM també reunirà una 15a d’establiments comercials i empreses aquest dissabte al matí a la botiga al carrer. Una activitat de promoció que es farà a la confluència dels carrers Major i Costa Brava. Ja l’any passat el comerç local va tenir presència al FEM, però enguany s’ha incrementat el nombre d’expositors i també les activitats, ja que hi haurà activitats infantils com manualitats, globoflèxia entre d’altres.

El FEM Palafolls arrenca demà amb el village, una desfilada de moda i el concert de Manu Tenorio.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics