URGENT

Es dupliquen, en una setmana, els ingressats per covid als hospitals de la zona

Compartiu aquesta història

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’ens que gestiona els CAP de salut i els hospitals de la nostra zona, és de 59 persones, 27 més que la passada setmana. 

Actualment hi ha 42 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, entre els quals estan contemplats també els pacients d’hospitalització sociosanitària, 15 a l’Hospital de Blanes i 2 al Sociosanitari de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte de fa una setmana  a l’Hospital de Calella s’han registrat 47 nous casos i 20 altes, 2 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre. S’han comptabilitzat 2 defuncions. 

Per altra banda, a l’Hospital de Blanes, respecte a l’última setmana, s’han comptabilitzat 13 ingressos i 13 altes, 3 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre. No s’ha comptabilitzat cap defunció.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 537 punts, mentre que la setmana passada era de 399. Pel que fa a la comarca de la Selva, el risc de rebrot és de 750 punts quan la setmana passada va ser de 635 punts.

Pel que fa al nostre municipi, segons les dades de la Diputació de Barcelona, des del dia 20 de juny els casos han anat a l’alça. Fins el dia 27 els casos en positiu han estat 18, a falta de saber aquesta última setmana, però es preveu un repunt de casos.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 36 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics