Dilluns torna el dGorra amb Ràdio Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta del programa concurs d’estiu d’aquesta emissora que torna a la graella per 16è any consecutiu i de nou amb més d’un centenar de premis per a l’audiència.

El dGorra és un programa musical que us acompanyarà cada dia entre setmana, fins a mitjans de mes només al matí i després també a la tarda. Ens ho explica Jordi Pratsevalls, un dels presentadors del DGorra estiu

El programa ofereix un munt de premis diaris. Premis com ara entrades a Marineland, àpats als principals restaurants del nostre poble, obsequis, esmorzars, activitats aquàtiques i un munt de suggerències més per aquest estiu.

Uns premis que són cedits per una 15a de col·laboradors i que enguany també presenta novetats.

El concurs estival de Ràdio Palafolls és el més participatiu de l’emissora i cada any aglutina més de 2000 participacions.

A més un any més, el concurs també serà present a les xarxes socials, on es recuperen els sortejos propis i exclusius a través d’aquests canals. Ara que la pandèmia ha donat una mica de treba, s’espera que els i les oients estiguin molts més animats

Aquest proper dilluns, doncs, comença la programació estival de RP, amb el dGorra vertebrant l’oferta radiofònica, però sense oblidar la informació local, que es mantindrà amb butlletins horaris. La programació habitual descansa fins passada la diada de Catalunya.

El dGorra serà de nou encapçalat per en Jordi Pratsevalls i en Marc Ferri i us acompanyaran fins la celebració de la Festa Major aquest proper mes de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics