L’Avinguda Pau Casals de Palafolls ja està oberta del tot

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb l’obertura del carrer, s’acaben les obres de la canonada d’impulsió. Després de 4 mesos de tram tallat per les obres del canvi de la canonada d’impulsió d’aigua, el tram de l’Avinguda Pau Casal entre Girona i camí de castell, queda totalment obert. Es tracta de la zona que més temps ha estat tallada al trànsit, ja que a banda de la incorporació de la nova canonada, s’ha aprofitat per fer treball de millores a les clavegueres i a les comunicacions.

D’altra banda, s’han tornat a revertir els canvis de circulació dels carrers Sant Jordi i el Xon Comas, on els vehicles ja poden circular en el seu estat normal i habitual.

Cal recordar que la substitució de la canonada d’impulsió va començar a principis de febrer i es va instal·lar una nova canalització des de la zona dels semàfors d’entrada a Palafolls i fins la zona dels dipòsits del Castell. Això va comportar talls de trànsit i desviaments provisionals, que ja han estat habilitats i estan en el seu funcionament habitual.

L’obra també ha servit per millorar la repavimentació de les vies per on ha passat la nova canonada, que es trobaven en molt mal estat de conservació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics