URGENT

A l’espera de l’anunci de l’obertura de la piscina municipal

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament encara no ha fet pública la data de reobertura de la piscina municipal, però tot fa pensar que serà aquesta mateixa setmana i que es farà amb una jornada de portes obertes, com ha estat habitual.

La brigada municipal i la de jardineria estan ultimant els últims detalls per poder obrir la piscina el més aviat possible, després de la seva reforma integral.

El que ja sabem és que els preus es mantindran iguals als del 2020. Així l’entrada d’adult se situa en els 3.5€, mentre que els infants en pagaran 2.5€. Els jubilats tenen la tarifa reduïda a 2€ i els menors de 5 anys entren gratuïtament.Enguany es recuperen els packs de 10 entrades i els abonaments, que per les limitacions de la pandèmia.

La piscina obrirà aquesta setmana, però ho farà amb un obstacle afegit; la zona on poder posar la tovallola s’ha vist reduïda ja que tota la zona de gespa s’ha hagut de replantar. Una part, uns 600m2, s’ha replantat amb catifa de gespa ja crescuda i serà on es podrà trepitjar. En canvi, la resta de la zona s’ha replantat amb llavors i està tancada per evitar que s’hi pugui accedir fins que creixi la nova gespa.

Zona transplantada de gespa. RP

L’abril de l’any passat l’Ajuntament anunciava que la piscina no obriria l’estiu del 2021 bàsicament per motius econòmics i mediambientals. 

Llavors el consistori va anunciar una remodelació integral dels dos vasos de la piscina que permetessin reparar les filtracions d’aigua i solucionessin els altres problemes de manteniment del recinte.

Una remodelació que s’ha fet en un temps rècord. L’1 d’abril començaven els treballs per enderrocar les antigues piscines i fer-ne les dues noves.

La principal novetat és que la piscina gran és menys fonda que abans i que la petita es fa més gran i amb un accés gradual. També s’ha deixat preparada la instal·lació per a que en un futur es pugui atemperar l’aigua de les piscines i així poder desestabilitzar l’obertura de l’equipament més enllà de juliol i agost.

El color també canvia ja que la ceràmica de les piscines no són blaves, sinó de color blanc trencat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics