URGENT

En marxa el servei de vigilància i socorrisme a dues platges més de Malgrat

Compartiu aquesta història

Farà menys d’un mes que l’ajuntament malgratenc posava en marxa la temporada d’estiu a les platges del poble. El servei de vigilància a les platges de la Conca (també coneguda com a platja de Palafolls), i la punta de la Tordera, s’han engegat a principis d’aquest mes, mentre que la de l’Astillero i la de Malgrat centre porten ja en marxa 3 setmanes. També el parc aquàtic que s’instal·la a l’aigua, davant la zona d’hotels, va posar-se en funcionament el mateix dia.

Una de les novetats de la temporada de platges d’enguany, és l’allargament de les passeres, adaptats a la platja de l’Astillero, que permeten arribar gairebé fins a l’aigua.

Es té previst la renovació de gran part de la senyalització que hi ha als accessos de tota la platja i àrees protegides a la platja de la Conca.

Així doncs, el calendari i els horaris dels serveis de vigilància i socorrisme a les platges de la zona són els següents: Platja de l”‘Astillero” i Platja Malgrat centre: des del 18 de juny a l’11 de setembre, de dilluns a diumenge de 10h a 18h de la tarda.  Per altra banda, la Platja de la Conca i la Punta de la Tordera, serà també, diàriament des de l’1 de juliol al 31 d’agost. 

Per altra part, la platja de gossos és oberta amb tots els serveis dutxa, rètols, passera i tanques,  des del passat 1 d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics