URGENT

S’inicien les activitats de l’Estiu Jove, amb el cartell de complet

Compartiu aquesta història

El programa d’”Estiu Jove” organitzat per Can Batlle ha començat avui amb el seu programa d’activitats.

Durant 6 dies establerts de juliol, es faran activitats, tallers, gimcanes, per aquells joves d’entre 12 i 16 anys que encara no treballen durant l’estiu i volen gaudir dels mesos estivals d’una manera lúdica i divertida. Ens ho explica Albert Muñoz, tècnic de Joventut

Joves en Marxa és una programa que neix per a que els i les joves de Palafolls, decideixin ells els seu programa d’activitats a fer. És cert que des de l’Organització i ha una sèrie d’activitats organitzades, però són  els joves inscrits, qui decideixen els  tallers o activitats que voldran fer i les que més els hi agradi. L’edició d’enguany ha estat un èxit en el nombre de joves participants.

Totes les activitats del programa Joves en Marxa comencen a les 10h i s’allarguen fins la 13h, excepte les dues sortides previstes fora del municipi a dos dels parcs temàtics més coneguts i populars.

Per una banda, la primera es farà el proper dia 19 al parc aquàtic Water World. El preu de l’entrada és de 16,50€ pels que tinguin entre 12 i 15 anys. Mentre que els majors de 16, hauran d’abonar 24,50€. Les inscripcions estan obertes fins l’11 de juliol i es pagarà el mateix dia de l’activitat, en el parc.

L’altra sortida organitzada és pel dia 28 de juliol, on es té previst anar fins a Port Aventura a passar tot el dia al parc. El preu per menors d’edats serà de 32€ mentre que la resta haurà de pagar 41€. Les inscripcions també acaben el dia 11 de juliol i el preu de l’entrada es realitzarà al mateix parc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics