URGENT

L’Ajuntament considera un gran èxit de la segona edició del FEM Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la segona edició del FEM Palafolls, el certamen que busca promocionar i revitalitzar l’activitat comercial i econòmica de Palafolls.

Van ser moltes les persones  les que van poder gaudir de sopars a la fresca, de la botiga al carrer, del Fora Stocks, dels concerts, com el de Manu Tenorio i de les barraques durant els dos dies.

Les activitats amb més èxit d’aquesta segona edició del FEM van ser el forastocs, la desfilada de moda, i la primera nit de concerts, a càrrec del cantant Manu Tenorio. L’Ajuntament en fa una valoració molt positiva. Ens ho explica Aleix Freixa, regidor de Promoció de l’Ajuntament de Palafolls.

Les altres dues nits de concert, tant la del dissabte com la del diumenge, van tenir una menor presència de públic, en part per coincidir amb certamens més multitudinaris com el Canet Rock.

Per altra banda, tant el village, com la zona dels restaurants que hi van col·laborar, van estar molt ben valorats pel seu èxit de persones assistents i de participants.

Freixa afirma que l’any que ve, si no hi ha cap imprevist, se celebrarà la 3a edició del Fem Palafolls.

Durant l’edició d’enguany, no es va haver de lamentar cap incident i es va poder celebrar el FEM Palafolls un any més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics