Arrenca la 30a edició del Psichobilly Meeting

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Entre la multitud de festivals que se celebren al llarg de l’estiu, n’hi alguns que es converteixen en autèntiques reunions d’amants d’alguna música determinada.

És el cas, entre d’altres, del Psychobilly Meeting de Pineda, que enguany arriba a la seva 30 edició en total després de dos anys de parada obligatòria per la pandèmia.

El programa del festival ofereix 7 dies de concerts i activitats al voltant del psychobilly, un estil musical que neix a l’Anglaterra dels anys 80 amb la fusió del rockabilly més clàssic de mitjans de segle i els nous estils que aleshores eren a la primera pàgina de la música del moment, com per exemple el punk. Amb els anys, l’estil ha anat evolucionant fusionant altres estils com el pop, el metal i altres gèneres. Ens ho explica Sònia Moraleda, Regidora de Joventut de l’Ajuntament de Pineda.

Tot plegat arrenca des d’avui dimarts, al Santi’s Beach Bar, lloc que acollirà gran part de les actuacions, juntament amb la Platja dels Pins, que serà l’altre escenari principal del festival.

Aquesta edició no hi haurà cap novetat com a tal, però si que servirà com a retrobament entre les famílies, després d’aquests dos anys d’aturada pandèmica.

Per tot plegat, l’organització del Psychobilly Meeting ha posat a la venda abonaments per a tots els dies del festival, a un preu de 90 euros, així com també entrades d’un sol dia, a un preu variable depenent del dia, entre els 18 i els 35 euros.

Després de més d’una dècada a Pineda, el Festival s’ha anat consolidant i actualment se’l considera l’esdeveniment de més ressò a nivell mundial dins del psychobilly, degut a l’oferta musical que ofereix i també la combinació de turisme i situació geogràfica de Pineda.

En anteriors edicions, el festival ha arribat a xifres de fins a 2.500 assistents que, segons un estudi realitzat per la Diputació de Barcelona, han pogut generar més d’un milió i mig d’euros de benefici pel municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics