URGENT

La palafollenca Mariona Martín es proclama campiona en conjunt de gimnàstica rítmica

Compartiu aquesta història

La gimnasta Mariona Martín ha competit aquest cap de setmana a Saragossa a la 2a fase de la copa d’Espanya de gimnàstica rítmica, en la què ha aconseguit l’or en conjunt amb l’exercici de 3 pilotes i 4 maces. Amb aquesta medalla es van proclamar campiones d’Espanya de la categoria Júnior absolut amb el conjunt GIMCAT’S de la Federació Catalana. És la primera medalla d’or que guanya la palafollenca a nivell nacional, però ja obtingut altres títols a nivell català.

La Mariona Martin explica que ha estat una experiència molt especial, ja que a part de guanyar aquest campionat, també marxaven dues companyes cadascuna al seu club. La gimnasta explica que cadascuna és d’un club diferent i la seleccionadora catalana és qui escull  a les que creu que estan més ben preparades per representar Catalunya i així poder arribar a la selecció espanyola. Un gest que ha suposat que l’esdeveniment fos encara més emotiu.

Martin, de 13 anys, en porta 8 dedicant hores a la gimnàstica rítmica. Ara però, porta 2 anys residint al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès on dedica 6 hores diàries a aquest esport des de fa 2 anys. Recorda que el seu club d’origen és l’ Esportiu Blanenc G.R. El somni que té ara la palafollenca, és arribar a participar en unes Olimpíades. 

La gimnasta continuarà al CAR com a mínim un any més, després que li hagin renovat la beca pel proper curs. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics