La palafollenca Mariona Martín es proclama campiona en conjunt de gimnàstica rítmica

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La gimnasta Mariona Martín ha competit aquest cap de setmana a Saragossa a la 2a fase de la copa d’Espanya de gimnàstica rítmica, en la què ha aconseguit l’or en conjunt amb l’exercici de 3 pilotes i 4 maces. Amb aquesta medalla es van proclamar campiones d’Espanya de la categoria Júnior absolut amb el conjunt GIMCAT’S de la Federació Catalana. És la primera medalla d’or que guanya la palafollenca a nivell nacional, però ja obtingut altres títols a nivell català.

La Mariona Martin explica que ha estat una experiència molt especial, ja que a part de guanyar aquest campionat, també marxaven dues companyes cadascuna al seu club. La gimnasta explica que cadascuna és d’un club diferent i la seleccionadora catalana és qui escull  a les que creu que estan més ben preparades per representar Catalunya i així poder arribar a la selecció espanyola. Un gest que ha suposat que l’esdeveniment fos encara més emotiu.

Martin, de 13 anys, en porta 8 dedicant hores a la gimnàstica rítmica. Ara però, porta 2 anys residint al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès on dedica 6 hores diàries a aquest esport des de fa 2 anys. Recorda que el seu club d’origen és l’ Esportiu Blanenc G.R. El somni que té ara la palafollenca, és arribar a participar en unes Olimpíades. 

La gimnasta continuarà al CAR com a mínim un any més, després que li hagin renovat la beca pel proper curs. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics