La primera GreenWeek de Palafolls comença dijous amb una caminada nocturna cap al Castell

Les Green Pala. Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat Green Pala, que agrupa a joves compromeses amb el medi ambient de Palafolls, està acabant de perfilar la que serà la primera edició de la GreenWeek del nostre municipi. En realitat seran 4 dies amb diferents activitats relacionades amb la promoció i coneixença de l’entorn més proper de Palafolls.

De moment només han donat a conèixer la primera de les activitats previstes en aquesta GreenWeek. 

Es tracta d’una caminada nocturna i solidària. Segons explica Laura Méndez, membre de Green Pala, la caminada nocturna no té un preu definit, sinó que les donacions voluntàries aniran a favor de la Fundació Joan Petit que treballa en l’atenció d’infants amb càncer.

La caminada començarà a Can Batlle, que és el centre operatiu de Green Pala, a quarts de 9 del vespre i es dirigirà cap al Castell de Palafolls. S’espera que la nit sigui serena, ja que la sortida es vol aprofitar per fer activitats de coneixement astronòmic.

Aquesta caminada serà el tret de sortida de la GreenWeek que s’allargarà fins diumenge amb diferents activitats encara per confirmar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics