L’atur baixa gairebé a tots els municipis del Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat mes de juny ha deixat un nou descens de l’atur al Maresme que registra 692 persones sense feina menys que el mes anterior i situa la taxa d’atur comarcal en el 9,61%. Tot i la reducció de la desocupació, encara hi ha gairebé 21.000  persones inscrites a les oficines d’ocupació.

Tot i que el descens ha estat generalitzat, el sector de l’agricultura i el de la indústria són els sectors que mostren les baixades més intenses.

Pel que fa el nostre municipi, els nombre d’aturats ha baixat respecte el mes anterior. El mes de maig se situava amb 480 persones aturades, mentre que aquest mes de juny s’han registrat 448, 32 aturats menys. Ara fa un any Palafolls tenia 593 aturats, és a dir, 145 més que aquest any.

També ha estat generalitzat en tots els grups d’edat amb baixades més intenses entre les persones més joves. En concret, l’atur ha baixat gairebé un 6% entre els joves d’entre 25 i 34 anys i gairebé un 5% entre 16 i 24 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics