URGENT

La piscina reobre demà amb una jornada gratuïta i amb novetats

Compartiu aquesta història

Avui els operaris de la brigada estan acabant d’instal·lar les noves taules de pícnic i d’ultimar els darrers detalls abans que demà a les 10 del matí es reobrin les portes d’aquesta instal·lació després de 3 mesos d’obres i que l’any passat es decidís no obrir per problemes econòmics i mediambientals.

Demà la jornada de bany serà gratuïta per a tothom, però caldrà estar atents a l’aforament, ja que si normalment és de 500 persones, actualment aquesta xifra serà menor, ja que gran part de la zona verda està acordonada a l’espera que creixi la gespa.

A partir de divendres la instal·lació obrirà normalment, de 10h a 19h i al mateix preu que fa dos anys. 

La nova piscina petita. RP

Una de les principals novetats d’enguany, és que el pagament de l’entrada es farà mitjançant una màquina expenadora que sols accepta efectiu. Així que l’entrada diària només es podrà pagar en monedes o bitllets a la pròpia piscina i amb targeta a l’Ajuntament. Pel que fa als abonaments de temporada i al paquet de 10 entrades només es venen a l’Ajuntament, amb cita prèvia i tant sols amb targeta de crèdit. Per poder comprar aquests títols cal demanar cita prèvia.

l’Ajuntament també avisa que els infants fins els 14 anys hauran d’entrar acompanyats i serà impossible que entrin sense la supervisió d’un major d’edat.

El consistori també ha anunciat que tornen els cursets de natació. Començaran el 18 de juliol i s’allargaran fins a mitjans d’agost en diferents nivells.

Així demà reobre la piscina després d’una profunda rehabilitació, bàsicament de la zona de bany. De moment el consistori no ha explicat quant ha costat aquesta remodelació express de la piscina. Una actuació pressupostada entorn al 400.000€, tot i que el consistori va haver de preveure una aportació extra de 50.000€. A més caldrà sumar-hi la resta d’actuacions més enllà del projecte constructiu, com ara el repintat, la nova zona de pícnic o la nova gespa.

Cartell piscina nou

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics