URGENT

Tres homes detinguts a Pineda per manipular màquines escurabutxaques

Compartiu aquesta història

Ahir ens fèiem ressò que els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Arenys de Mar van detenir a 3 homes que formaven part d’un grup criminal especialitzat en estafes i amb la intrusió en sistemes informàtics.

Tot i que els pressumptes autors van ser detinguts el passat 29 de juny, la investigació, però, es va iniciar el dia abans, quan els investigadors van saber que una de les màquines escurabutxaques instal·lades en un bar de Pineda havia estat manipulada.

Els autors van simular que estaven jugant i, en un moment concret, un d’ells va colpejar el calaix inferior de l’aparell i, mentre l’altre el cobria, va maniobrar el funcionament de la màquina. Arran d’això, l’escurabutxaques els va donar el premi més copiós i, de fet, la màquina es va quedar sense efectiu i inutilitzada.

Els propietaris del bar van citar els falsos guanyadors del premi a tornar en un altre moment per recollir la part del premi que no havien pogut cobrar per manca d’efectiu. Tot seguit, van contactar amb els Mossos per explicar l’estafa i mostrar les imatges gravades des de la càmera de seguretat del local.

Els investigadors, amb la col·laboració de la Policia local de Pineda, van identificar els tres homes quan reclamaven els diners en el mateix bar. Els estafadors duien més de 2.300€ en efectiu i, a més, dins del seu cotxe els agents hi van trobar objectes habitualment utilitzats per manipular maquinària, com ara: tornavisos, pinces metàl·liques, ganxos i una bossa de plàstic amb 220 euros en monedes petites. Els tres homes van ser detinguts per la seva relació amb aquests fets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics