Calella, Pineda i Santa Susanna competiran per la Bandera Verda de la sostenibilitat hostalera d’Ecovidrio

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Ajuntaments dels municipis costaners i els establiments hostalers de la zona competiran aquest estiu amb més d’una 20ena de municipis de Catalunya per aconseguir la Bandera Verda de la sostenibilitat hostalera d’Ecovidrio. Es tracta d’una iniciativa sostenible que té per objectiu premiar l’esforç dels més de 800 establiments hostalers de la província i l’activisme de 6 dels seus municipis per la sostenibilitat durant l’estiu, en especial pel que fa a la gestió correcta dels seus residus.

Els diferents bars, restaurants i guinguetes de la ciutat s’han sumat a aquesta iniciativa en col·laboració amb els ajuntaments de Calella, Pineda i Santa Susanna, entre d’altres i Ecovidrio com a mostra de compromís amb el reciclatge d’envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic.

La campanya estudia accions per donar resposta al gran increment de la generació de residus d’envasos de vidre en zones costaneres ocasionat pel turisme estival. A l’estiu es consumeixen molt més dels envasos de vidre que es posen en circulació i un 50% d’ells es genera directament en el sector hostaler, i per això la seva implicació és clau per crear un moviment real cap a un model més circular, és a dir, fer un bon reciclatge.

Aquests pobles hauran de competir contra una vintena de municipis més, entre ells els vencedors de l’edició de l’any passat: Torroella de Montgrí-L’Estartit i Castelldefels.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics