URGENT

Una incidència endarrereix el cobrament de la primera fracció de l’IBI i les escombraries

Compartiu aquesta història

A principis d’aquest mes de juliol estava programat el cobrament de la primera de les fraccions de l’impost de Ben Immobles, l’IBI, i de la taxa d’escombraries per a tots aquells contribuents que tenen aquest impost domiciliat al seu compte bancari.

Segons informen des de l’Oficina de Recaptació de la Diputació de Barcelona una incidència ha fet que a hores d’ara encara no s’hagin cobrat aquests imports. 

Es que ara, un cop detectada la incidència, es pugui girar el cobrament de les escombraries, els guals i de l’IBI, que és el principal impost municipal, el que genera més recaptació per a les arques municipals.

De fet l’Ajuntament espera recaptar aquest any més de 3 milions d’euros a través d’aquest impost, el més important davant de l’impost de circulació, que espera recaptar 600.000€ aquest any. En aquest cas, la primera de les dues fraccions de l’impost de vehicles ja es va cobrar de manera habitual el passat mes de maig.

Pel que fa al segon rebut de l’IBI, per a aquells ciutadans que el tenen domiciliat, està previst que passi pel banc  l’1 de setembre i el tercer i últim pel 2 de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics