Mas Reixac celebra dissabte la seva festa veinal

Festa de Mas Reixach 2019
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte se celebra la 14ena edició de les festes de veïns de la urbanització  Mas Reixac.

Ho faran amb tot un seguit d’activitats adreçades a tot tipus de públic, tant grans com petits, que s’inicien a partir de les 11 del matí amb una Festa Infantil i jocs, sota el nom “Va d’ous”. De cares al vespre s’ oferirà altres propostes com són els dos concerts que tenen previstos començar a les ¼ de 22h amb la Martina i seguidament actuarà la Raquel Lúa. Ens ho explica Pepi Roso presidenta de l’Associació de veïns de Mas Reixac.

Un dels canvis més considerables de l’edició d’enguany, és que només hi haurà un dia de festa, no com anteriorment que se celebrava dissabte i diumenge. Aquest any s’ha decidit organitzar-ho així, pel lleuger repunt de casos de la covid.

Tant l’Ajuntament de Palafolls com el de Tordera i l’Associació de veïns de Mas Reixac, esperen recuperar al seu format original de cares a l’any que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics