URGENT

Sense incidències el primer dia de bany a la nova piscina

Compartiu aquesta història

Tocades les 10 del matí s’obrien les portes de la piscina municipal 22 mesos després de l’última vegada. La primera jornada ha transcorregut sense incidències remarcables. Tant sols hi ha hagut confusió amb el control més exhaustiu de l’accés per a menors de 14 anys. Enguany es controla que els menors d’aquesta edat entrin sota la supervisió d’un adult. Això ha provocat que alguns infants hagin hagut de buscar algun adult que avalès la seva entrada al recinte, fins i tot d’alguns que ja eren dins la piscina.

És justament el que els ha passat a unes de les primeres usuaris de la piscina avui.

De tota manera l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, explica que la mesura no és nova, però que fins ara no s’estava aplicant com s’hauria de fer.

A banda d’aquesta confusió inicial, desenes de palafollencs ja han gaudit del primer dia de bany a la piscina municipal. 

La majoria de banyistes han valorat positivament la nova instal·lació i han remarcat que ja hi havia ganes de tornar a usar la piscina.

La piscina no va obrir l’estiu passat per diferents motius econòmics i mediambientals. En aquests últims tres mesos s’ha fet una rehabilitació integral que ha substituït tant el vas de la piscina gran com la petita. Una intervenció que ha costat entorn al mig milió d’euros finançats pel propi Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics