Suspesa la recerca del possible banyista desaparegut a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Pels volts de les 18h de la tarda de dimecres, el telèfon 112 rebia un avís de dos testimonis que una persona, suposadament un home, s’estava ofegant a la platja de Blanes, concretament a la zona de S’Abanell que dóna a la Tordera. 

Van ser els dos testimonis, sense cap mena de relació entre ells, qui relataven com havien vist a una persona, que es capbussava i arribava fins a les boies de separació que hi ha a uns metres de la platja, però que semblava que no podia tornar nedant.

Immediatament es va activar un dispositiu d’emergències, tant terrestres, marítims i aeris de diferents cossos, com la Policia Local i Protecció de Blanes. Socorristes del Servei de Vigilància, el Grup d’Actuacions Especials, Mossos d’Esquadra, entre d’altres.

Fins a primera hora de la tarda d’ahir dijous, els cossos de seguretat i emergència van estar pentinant la zona. Finalment, el Grup de Rescat d’Activitats Especial de Bombers va decidir desmuntar l‘operatiu per què encara no s’ha trobat  cap mena d’indici ni cap denúncia de desaparició que concordi amb les característiques de la recerca que s’ha estat fent des de dimarts fins ahir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics