El Nomad Festival torna a Malgrat aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot a punt perquè avui arrenqui la 2a edició de Nomad Malgrat de Mar. En l’edició d’enguany del festival, que es farà al Parc Francesc Macià,  hi haurà tres concerts, espectacles familiars, diversos tallers i xerrades,activitats pels més menuts com ara el conta contes i una zona de jocs oberta tots els dies. 

Durant els 3 dies les persones assistents també podran gaudir d’una zona gastronòmica amb food trucks i espais de botigues amb més d’una 20ena de marques independents, que han estat escollides am criteris de producció de sostenibilitat, originalitat i de proximitat.

El plat fort del NOMAD seran els concerts de música en directe a la zona de l’amfiteatre a les 22h les nits de divendres i dissabte i a les 21h el diumenge. La programació musical d’enguany, inclou un tribut al grup d’ABBA,  grups com Maria Jacobs, entre d’altres. També s’hi trobaran  productes de cosmètica natural, decoració, moda, complements, objectes vintage o articles per nadons. Ens ho explica David Nicolás, director artístic del festival

El festival torna a prioritza una vegada més els materials reutilitzats, és per això que tota la posada en escena, des dels seients, com la decoració o fins i tot els gots de les barraques, estan fets amb materials reciclats. També l’espai infantil, que s’ha canviat el que havia perquè estava fet de peces metàl·liques, per jocs i materials de fusta.

L’entrada i tots els tallers seran gratuïts tant per adults com per la maina i donarà accés il·limitat a totes les activitats programades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics