URGENT

La caminada nocturna de GreenPala recull més de 300€ per la Fundació Joan Petit

Compartiu aquesta història

L’entitat GreenPala ha iniciat aquest dijous  la seva primera GreenWeek. Ho fèien amb una sortida nocturna per a totes les edats, que anava des del local de Can Batlle fins al Castell. Tot i que aquesta activitat no tenia un preu definit, es van aconseguir més de 300€ de les donacions dels assistents i que aniran a favor de la Fundació Joan Petit que treballa en l’atenció d’infants amb càncer.

Avui al matí, l’activitat ha anat adreçada als nens d’entre 10 i 12 anys del casal municipal de Palafolls i on han gaudit d’una pel·lícula educativa que, segons l’entitat, els farà reflexionar.

Ja de cares a demà, dissabte, hi haurà tallers i jocs amb material reciclat pels més menuts. Els nens i nenes que participin hauran de portar una ampolla de plàstic per realitzar els jocs ideats per l’entitat. L’activitat es farà al Parc de les Esplanes de 10h a 12h.

Com a acte de cloenda de la setmana verda, diumenge es farà una gimcana popular on es pot participar en grups o individuals. Començarà a les 10h del matí a la Plaça Vall d’Ax. Per aquesta activitat cal reservar plaça a través del correu electrònic greenpalafolls@gmail.com. Ho explica la Carla Jiménez, una de les membre de la Green Pala.

Des de l’entitat, que actualment la formen 11 membres, totes noies, recalquen la importància d’estar dins l’Associació i tota la feina que hi ha darrera i com combinar-s’ho amb altres treballs i els estudis.

Així doncs, per a totes aquelles persones que estiguin interessades, sobretot els més menuts, tenen demà i diumenge per gaudir de les activitats relacionades amb el medi ambient, que s’ha organitzat per aquesta GreenWeek.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics