La caminada nocturna de GreenPala recull més de 300€ per la Fundació Joan Petit

Caminada cap al castell. GreenPala
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat GreenPala ha iniciat aquest dijous  la seva primera GreenWeek. Ho fèien amb una sortida nocturna per a totes les edats, que anava des del local de Can Batlle fins al Castell. Tot i que aquesta activitat no tenia un preu definit, es van aconseguir més de 300€ de les donacions dels assistents i que aniran a favor de la Fundació Joan Petit que treballa en l’atenció d’infants amb càncer.

Avui al matí, l’activitat ha anat adreçada als nens d’entre 10 i 12 anys del casal municipal de Palafolls i on han gaudit d’una pel·lícula educativa que, segons l’entitat, els farà reflexionar.

Ja de cares a demà, dissabte, hi haurà tallers i jocs amb material reciclat pels més menuts. Els nens i nenes que participin hauran de portar una ampolla de plàstic per realitzar els jocs ideats per l’entitat. L’activitat es farà al Parc de les Esplanes de 10h a 12h.

Com a acte de cloenda de la setmana verda, diumenge es farà una gimcana popular on es pot participar en grups o individuals. Començarà a les 10h del matí a la Plaça Vall d’Ax. Per aquesta activitat cal reservar plaça a través del correu electrònic greenpalafolls@gmail.com. Ho explica la Carla Jiménez, una de les membre de la Green Pala.

Des de l’entitat, que actualment la formen 11 membres, totes noies, recalquen la importància d’estar dins l’Associació i tota la feina que hi ha darrera i com combinar-s’ho amb altres treballs i els estudis.

Així doncs, per a totes aquelles persones que estiguin interessades, sobretot els més menuts, tenen demà i diumenge per gaudir de les activitats relacionades amb el medi ambient, que s’ha organitzat per aquesta GreenWeek.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics