URGENT

Nosotros presenta demà Alicia Álvarez com a candidata a l’alcaldia de Palafolls

Compartiu aquesta història

La formació fundada per l’exregidor del PP Óscar Bermán, ja va anunciar fa unes setmanes que Álvarez seria la candidata a les properes eleccions municipals del proper maig.

Demà, però, serà la presentació oficial i al públic de la candidatura d’aquest partit de nova creació que ja es va presentar a les eleccions fa 3 anys. Llavors va ser amb Bermán com a cap de cartell que va aconseguir poc més de 200 vots.

L’acte de presentació serà a quarts de 6 de la tarda al Casal d’Avis del centre de Palafolls i comptarà amb la presència del President Nacional de Nosotros, el mateix Óscar Bermán, que passarà el testimoni a Álvarez com a candidata de la formació al nostre poble.

Cartell de l’acte de demà.

De tota manera, Álvarez no és nova a la política local i ja es va presentar a les llistes de CiU als comicis locals del 2007 i 2011.

Tot i presentar-se sota les sigles de Nosotros, Álvarez assegura que el seu programa està pensat en clau palafollenca i vol diferenciar-se de la ideologia conservadora del partit a nivell nacional.

Nosotros va néixer arrel de la sortida de Bermán del PP per culpa d’unes polèmiques declaracions sobre l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i de controvertides aparicions televisives.

Ja a les passades eleccions municipals es van presentar a 6 poblacions catalanes com Santa Susanna, l’Escala, Barcelona o Palafolls, però no va aconseguir cap representant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics