Concurs de carrers guarnits a Malgrat

Ja s'han decorat alguns carerers. AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Arriba el concurs Engalana’t a Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat ha convocat el concurs Engalana’t on anima als malgratencs i malgratenques a guarnir els carrers del poble per a la celebració de la festa major de Sant Roc 2022. Per participar-hi cal fer una inscripció abans del 31 de juliol.

Els carrers hauran d’estar decorats a partir del 5 d’agost i màxim fins el 31. Els membres del jurat, tindran aquests dies per triar els 3 guanyadors d’enguany.

Els premis són 300€ pel guanyador, 200 pel segon lloc i 100€ pel qui quedi 3r. Els tres guardons també inclouran una placa commemorativa de ceràmica. 

L’objectiu del concurs és decorar els carrers durant els dies de festa major. El tema per guarnir el carrer és de lliure elecció, així com l’estil de decoració i els materials, tot i que  des del consistori, creuen interessant fer ús de material reutilitzat.  Els decorats tampoc poden suposar cap perill per als vianants ni per a la circulació de vehicles. Pel que fa en els carrers de trànsit viari, els elements que creuin el carrer hauran d’estar a una alçada mínima de quatre metres.

Per participar, cal enviar un correu a l’adreça comissiofestesmalgrat@gmail.com i es rebrà un full d’inscripció que caldrà omplir i enviar abans del 31 de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics