Tot a punt per a la Festa Major de Blanes

Foto: Joaquim Llorens i Garangou
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes ja ha donat a conèixer el seu programa de la Festa Major de Santa Anna d’aquest 2022.

Per l’edició d’enguany hi ha un ample ventall d’activitats per a qualsevol tipus d’edat.

El plat fort per aquesta festa major, però, seran les actuacions de Quim Masferrer, Buhos i Suu. L’actor i presentador del programa “El Foraster”, presentarà el seu show després del tradicional pregó del dia 21 de juliol on es donarà per encetada la festa. El grup popular de Buhos tocarà el dia 22 a 2/4 de 12h de la nit. I també es podrà gaudir de la cantant Suu que tocarà a la mateixa hora però del dia 24 de juliol. Aquestes 3 actuacions es faran al escenari de darrera l’ambulatori 2.

A part d’aquestes actuacions, cal destacar la participació d’entitats locals blanenques durant la festa major, que també tenen previst muntar escenaris i activitats pera que gaudeixin totes les persones assistents. Ho explica Àngel Canosa, alcalde de Blanes

 Pel que fa la 8ena edició de l’Ensorra’t, acullirà 4 nits de concerts musicals on en el cartell d’enguany compta amb el grups locals i covers com són Pelukass, Red Hot Chilli Covers, The Anti-Patiks, entre d’altres. 

 Per altra banda, i després de parada obligatòria durant dos anys per la covid, la Colla de Diables Sa Forcanera torna amb el seu tradicional Correfoc i l’esperada batucada.

També hi haurà activitats per a la mainada durant la festa major blanenca.

 La guinda però, i com cada any, serà la 50ena edició del concurs internacional de Focs d’Artifici. Aquest espectacle mobilitza a milers d’espectadors que venen d’altres parts del món per a poder gaudir del show pirotècnic.

 Els focs es faran durant 4 dies, del 22 al 26 de juliol

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics