Empodera’t del mes de juliol fent esport

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant tot aquest mes estiuenc,  des del consistori palafollenc s’han organitzat diferents activitats al municipi sota el nom Esport-derades. Tots els dilluns es podrà gaudir de fer marxa nòrdica. Aquestes sortides començaran a 2/4 20h de la tarda des de la Torre de Guaita. L’esport dels dimarts, serà una classe amb les kangoo jumps, una activitat aeròbica pensat per a totes les edats on s’usaran aquestes botes amb plataforma pensades per a saltar. Les botes les deixa el consistori

Els exercicis dels dimecres seran classes de Stretching, en aquesta cas però, la marfega, l’haurà de portar cadascu des de casa. Aquestes dues activitats es faran a la plaça Popi a les 19h de la tarda.

Els divendres es portarà a terme el circuit de salut, un taller dirigit a gent gran activa en el parc de la Salut, al cantó del Casal d’avis, cada divendres a les 9h del matí.

Totes les activitats són gratuïtes i l’aforament està limitat per ordre d’arribada. Es recomana portar roba i calçat còmode i una ampolla d’aigua per a realitzar aquestes jornades d’esport.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics