URGENT

La reducció d’aforamanet a la piscina causa problemes al primer cap de setmana d’obertura

Compartiu aquesta història

Com ja vam informar la passada setmana la piscina ha reobert, però amb el reajustament de l’aforament que passa de les 550 persones habituals a les 350. Una reducció que serà efectiva fins que es pugui començar a trepitjar la nova gespa plantada recentment.

Amb les obres de reforma, la maquinària pesada va fer malbé la zona enjardinada que envolta la piscina municipal. Això ha obligat a retirar l’antic enjardinat i replantar la gespa. S’ha fet en dues parts. La primera ha volgut garantir una zona on poder plantar la tovallola sota de les moreres i per tant amb ombra. Per fer-ho s’ha plantat catifa de gespa  ja crescuda. En total uns 600m2. A la resta de l’espai s’ha optat per plantar llavors de gespa i esperar a creixi. Mentre s’espera no es pot trepitjar les zones plantades, pel que s’ha vist clarament reduït l’espai per poder posar la tovallola.

Segons explica l’Ajuntament el control d’aforament es fa a través de les polseres de colors que es lliuren a l’entrada. Es posen 350 polseres diàries, i un cop s’esgoten ja no es pot ingressar al recinte, fins i tot si es té abonament. De fet els propis abonaments ja contemplen que l’accés al recinte estarà supeditat a l’aforament de la instal·lació.

Això ha provocat cert malestar aquest cap de setmana, quan l’aformanet s’ha cobert  ràpidament impedint a alguns usuaris accedir-hi, fins i tot amb abonament.

La polsera permet entrar i sortir durant tot el dia i per això el màxim de distintius que es reparteix diàriament és de 350.

Caldrà esperar a que s’obri la resta de zona enjardinada per gaudir del màxim d’aforament de la piscina municipal

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics