Unes 19.000 persones van assistir al Nomad Festival de Malgrat

Imatge del Nomad22 .RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Diumenge a la nit el Nomad tancava les seves portes després de fer gaudir a unes 19.000 persones durant tot el cap de setmana amb el festival celebrat a Malgrat. David Nicolás, director artístic del festival, en fa una valoració molt positiva de l’edició d’enguany i, explica que hi ha hagut molta més participació que l’any passat.

La nit de divendres amb el tribut al grup musical Abba, hi van passar unes 6000 persones pel festival. L’actuació del grup de verions va ser de les més aplaudides pel públic. L’endemà dissabte hi va haver una afluència de 8000 assistents, mentre que diumenge van ser 5000.

D’altra banda, les activitats dirigides a la mainada, el Petit Nomad, van tenir molt bona recepció entre els més menuts, la més destacada va ser la festa de la escuma de diumenge que va acollir unes 900 persones, però els jocs de fusta també van agradar molt. 

Des del consistori malgratenc han volgut ressaltar que durant les tres jornades del festival no hi va haver cap incidència i van agrair el bon comportament dels participants així com també el treball tant de la policia local, com la brigada i els serveis de neteja.

El Nomad Festival porta des del 2016 recorrent pobles de Catalunya durant els estius per oferir una variada oferta d’oci cultural a l’aire lliure. Com s’ha pogut viure aquest cap de setmana a Malgrat, el festival normalment sempre inclou un mercat amb dissenyadors i artesans amb productes de km 0. Nomad també ofereix actuacions musicals i un espai amb una variada oferta gastronòmica amb food trucks.

Aquest estiu el Nomad Festival també farà parada a Calonge del 22 al 24 de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics