URGENT

Nosotros es presenta com alternativa als partits que ja han governat

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte el partit ha presentat oficialment a Alicia Álvarez com a candidata a l’alcaldia de Palafolls. Davant d’una 15a d’assistents, Nosotros s’ha presentat com a alternativa als partits tradicionals, ja que asseguren que el seu principal objectiu són els ciutadans i que no tenen colors.

De fet Álvarez manté que tot i el marcat caràcter identitari de Nosotros, a nivell local fugen de les etiquetes de dreta o esquerra i assegura que a Palafolls Nosotros no té colors polític.

Álvarez es va presentar com a dona senzilla i humil, que no és perfecte i que vol el millor per Palafolls. En aquest sentit va assegurar davant del públic assistent que no pensa enganyar als palafollencs i que el seu principal objectiu és el benestar dels habitants del nostre poble.

Tot i això la candidata de Nosotros no va donar cap pista del seu programa electoral i va explicar que justament ara estan elaborant les propostes del que serà la seva candidatura. Unes propostes que Álvarez avança que seran realistes i posibilistes. En aquest sentit apunta a mesures socials com ajudes a joves i aturats,a així com polítiques d’igualtat home i dona o LGTBI.

En la presentació de la candidata va intervenir el president nacional de Nosotros, Óscar Bermán, qui va recordar que la seva formació és l‘única que encara no ha tingut responsabilitats de govern a Palafolls i demana una oportunitat per desenvolupar el seu programa.

A poc a poc es va conforman el taulell polític per les eleccions del maig vinent. 

A banda d’Álvarez ja s’ha presentat el candidat socialista, Joan Vila, tot i que encara falta definir la resta de partits, entre ells què farà ERC i l’actual alcalde Francesc Alemany.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics