URGENT

Canvien el sistema per comptabilitzar l’aforament a la piscina

Compartiu aquesta història

Des que la instal·lació ha reobert portes, fa una setmana, la principal queixa dels usuaris es basa en el sistema per comptabilitzar l’aforament del recinte.

Habitualment la piscina té un aforament de 550 persones, però arran de les obres s’ha hagut de refer tot l’enjardinat. Hi ha una part que s’ha restaurat amb catifa de gespa ja crescuda i una altra part, la més gran, s’ha replantat amb llavors de gespa. Això vol dir que hi ha una gran part de la zona verda que ara no es pot trepitjar. Això limita l’aforament del recinte a 350 persones.

Amb el pagament de l’entrada permet als usuaris se’ls posava una polsera amb la que podien entrar i sortir durant la jornada. Passava el mateix amb els abonats de temporada. Així es repartien 350 polseres diàries i quan s’acabaven ja no es permetia l’accés a més usuaris perquè l’aforament es contemplava com complet.

Cistella on dipositar les polseres. AJPLF

Ara bé, alguns banyistes marxaven passades unes hores sense voluntat de tornar més tard, i aquella plaça no es podia cobrir. Això provocava que es prohibís l’entrada d’usuaris a la piscina, després d’haver repartit les 350 polseres,  quan realment hi havia poca gent dins el recinte.

Ara el consistori ha anunciat que es col·locarà uns cistella a la sortida de la piscina per tal que aquells usuaris que marxin sense intenció de tornar puguin dipositar-hi la polsera i alliberar plaça per a un altra usuari.

En aquesta primera setmana han estat moltes les crítiques rebudes davant la impossibilitat d’entrar al recinte, fins i tot amb abonament de temporada adquirit. Especialment al cap de setmana les polseres que donen accés al recinte s’esgoten en les primeres hores de funcionament pel que els usuaris que només poden anar a la tarda no hi podien accedir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics